Συναγερμός στο δημαρχείο Δυτ. Αχαΐας μετά το δεύτερο κρούσμα σε αντιδήμαρχο

Δήμοι Δυτικής Αχαΐας & Ερυμάνθου: Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι -Δουλεύουν σε κοντέινερ

Συναγερμός σημειώθηκε στο δημαρχείο μετά το δεύτερο κρούσμα σε Αντιδήμαρχο.

Με σημερινή του (1/4) ανάρτηση, στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο αντιδήμαρχος έργων και υποδομών Κυριάκος Ορλώφ ανακοίνωσε τα εξής:

«Σήμερα βρέθηκα θετικός στον covid-19 σε έλεγχο που έκανα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Δεν παρουσιάζω προβλήματα και η κλινική μου εικόνα (ακτινογραφία θώρακος και οξυγόνο) είναι πολύ καλή. Μου χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και απομόνωση στο σπίτι για ένα δεκαήμερο. Θέλω να ευχαριστήσω το διευθυντή του κέντρου Υγείας κ. Τ. Γιακουμή καθώς και όλη την ομάδα του για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους. Γνώμη του γιατρού είναι να ελεγχθούν όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί μου από τη Δευτέρα 29/3.»

Μετά ταύτα το γραφείο του Κυριάκου Ορλώφ στο δημαρχείο σφραγίστηκε και θα απολυμανθεί. Επίσης απολυμάνσεις θα γίνουν σε όλα τα κτίρια που φιλοξενούν δημοτικές υπηρεσίες τόσο στην Κάτω Αχαΐα, όσο και στου Λάππα, στα Σαγέϊκα και στα Λουσικά. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε ο δραστικός περιορισμός των επισκέψεων στο δημαρχείο οι οποίες θα πραγματοποιούνται μόνο με ραντεβού και σε πραγματικά επείγουσες περιπτώσεις. Τέλος προγραμματίστηκε η διενέργεια ράπιντ-τεστ για τους εργαζόμενους στο Δήμο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΟΥΣΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!