Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη BEYOND 4.0 - SMART VILLAGE - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη BEYOND 4.0 – SMART VILLAGE

Στην έκθεση BEYOND 4.0 και στο SMART VILLAGE στη Θεσσαλονίκη, δίνει φέτος το δυναμικό παρόν του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμος στο περίπτερο του, θα παρουσιάσει την νέα μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας ιστοσελίδα του, καθώς και τις ψηφιακές εφαρμογές που ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Τα στελέχη του Δήμου θα ενημερωθούν με σειρά επαφών για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει στις σύγχρονες έξυπνες πόλεις.

“Η βραβευμένη πλέον ως “SMART CITY OF THE YEAR” έξυπνη Αλεξανδρούπολη, υλοποιεί μεθοδικά πρόγραμμα για τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της, που αποτελεί βασικό στόχο και όραμα της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη”, δήλωσε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης υπεύθυνος για θέματα εξωστρέφειας και προβολής Αντώνης Καμελίδης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!