συμφωνία-μπακογιάννη-γερουλάνου-γι-1136474
ΔΗΜΟΙ | 13.02.2023 | 07:30

Συμφωνία Μπακογιάννη – Γερουλάνου για πρώην δήμαρχο με… ουρά

Ένας πρώην δήμαρχος Αθηναίων και νυν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Αθήνα Είσαι Εσύ” είναι , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το πρόσωπο στο οποίο συμφώνησαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με τον Παύλο Γερουλάνο για την (επίζηλη) θέση του Προέδρου της ΔΑΕΜ (“Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων Ο.Τ.Α.”).

Πρόκειται για τον Γιώργο Μπρούλια, που είχε διατελέσει και μεταβατικός δήμαρχος Αθηναίων μετά την αποχώρηση του Γ. Καμίνη, ο οποίος διαδέχεται τον Γιώργο Αποστολόπουλο, παλιό αντιδήμαρχο του κ. Καμίνη και νυν δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μπακογιάννη “Αθήνα Ψηλά”.

Ο κ. Αποστολόπουλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληφορορίες,  τοποθετήθηκε στην θέση του Αντιδημάρχου Δόμησης, που έμεινε κενή μετά την αποχώρησε του Γρηγόρη Λέων, προκειμένου να είναι υποψήφιος στο δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η συμφωνία Μπακογιάννη -Γερουλάνου στο πρόσωπο του Γ. Μπρούλια έχει και… ουρά. Δηλαδή, μια γενικότερη στήριξη του κ. Γερουλάνου από το δήμαρχο στην υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στην Α΄ Αθήνας.

Άλλωστε, πλην του πρώτου διαστήματος της θητείας Μπακογιάννη, ο επικεφαλής της παράταξης “Αθήνα Είσαι Εσύ”, δεν του έκανε και ιδιαίτερα σκληρή αντιπολίτευση…