Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ανοιχτής Πόλης για το Γηροκομείο Αθηνών

Η Ανοιχτή Πόλη διοργάνωσε χθες Τετάρτη 23 Οκτωβρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πάρκο ΚΑΠΑΨ για τη διάσωση του Γηροκομείου Αθηνών.

Επιδώσαμε ψήφισμα στη σημερινή προσωρινή διοίκηση, με το οποίο απαιτήσαμε από αυτήν να υπηρετήσει το σκοπό της και να ανταποκριθεί στις νομικές της υποχρεώσεις, καταθέτοντας την απαιτούμενη από το νόμο έγκληση ώστε να μην υπάρξει ατιμωρησία και συγκάλυψη των σκανδάλων της έκπτωτης διοίκησης. Απαιτήσαμε από την παρούσα διοίκηση να προχωρήσει στη διεξαγωγή εκλογών, έτσι ώστε επιτέλους να υπάρχει μια εκλεγμένη από τα μέλη του σωματείου διοίκηση. Απαιτήσαμε επίσης την προστασία των εργαζομένων στο ίδρυμα από τη στοχοποίηση και τις διώξεις

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Γηροκομείο Αθηνών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων, καθώς και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θ. Φωτίου. Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών υπογράμμισε το δίκαιο του αιτήματός τους για δικαιοσύνη, διάσωση του ιδρύματος και χρηστή διαχείριση. Ο Νάσος Ηλιόπουλος δεσμεύτηκε ότι η Ανοιχτή Πόλη θα συνεχίσει τις δράσεις για τη διάσωση του Γηροκομείου, ενώ θα θέσει το θέμα και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]