Συγχαρητήρια δημάρχου Βόλβης στους επιτυχόντες των πανελλαδικών - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
27
Νοέμβριος
Back
Δήμος Βόλβης

Συγχαρητήρια δημάρχου Βόλβης στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας δήλωσε:

«Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους ανοίγουν σήμερα οι νέες και οι νέοι μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα όλης της χώρας, βλέποντας να επιβραβεύονται οι προσπάθειες τους.

Εύχομαι ολόψυχα στους επιτυχόντες, να έχουν μια γόνιμη ακαδημαϊκή πορεία γεμάτη γνώσεις και νέες εμπειρίες, η οποία θα ανοίξει νέους ορίζοντες στο μέλλον τους.

Τους εύχομαι ακόμα, αυτή η πανεπιστημιακή σταδιοδρομία, να συνεχισθεί με μια άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, υλοποιώντας τις προσδοκίες τους, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να τους καμαρώσουμε να εργάζονται και να ευημερούν, ιδιαίτερα στον τόπο μας, εδώ που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν, να μην στενοχωριούνται και να γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν.

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους αφανείς πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας, σε γονείς και κηδεμόνες, που στήριξαν τα παιδιά σε αυτή την επίπονη διαδικασία, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είδαν να δικαιώνονται οι προσπάθειες τους».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!