Συγχαρητήρια δημάρχου Λεβαδέων στους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Νοέμβριος
Back

Συγχαρητήρια δημάρχου Λεβαδέων στους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Αθανάσιος Αλεστάς, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, τα οποία μετά από πολλούς κόπους και θυσίες πέτυχαν τον στόχο τους.

Η εισαγωγή τους σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύει πως επέδειξαν ζήλο, προσήλωση στο στόχο και σκληρή δουλειά. Επόμενο βήμα είναι να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρουν τις γνώσεις τους προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των παιδιών αυτών που δεν έπαψαν να τα στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς που τα προετοίμαζαν για την επιτυχία τους.

Τέλος, συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Οι ευκαιρίες για μάθηση δεν τελειώνουν σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά προσφέρονται σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!