Στον Δήμο το Παραλιακό Μέτωπο Πάτρας – Επιστολή Δρίτσα σε Πελετίδη

Με μία επιστολή του Θοδωρή Δρίτσα στον Κώστα Πελετίδη η κυβέρνηση επισήμως δεσμεύεται να παραχωρήσει οριστικά το θαλάσσιο μέτωπο στην Πάτρα, και μάλιστα μεγαλύτερο τμήμα αυτού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες Δευτέρα εστάλη από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επιστολή προς τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή Πάτρας με την οποία η Κυβέρνηση, υλοποιώντας τη δέσμευσή της, ανακοινώνει επισήμως και λεπτομερώς, το περιεχόμενο και τη διαδικασία για την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας.

Σημειώνεται ότι το ολοκληρωμένο τελικό Κυβερνητικό σχέδιο υπερκαλύπτει τα όρια και τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης της Κυβέρνησης του 2012, η οποία μάλιστα έκτοτε είχε μείνει στα χαρτιά.

Η επιστολή συνοδεύεται από τοπογραφικό διάγραμμα, ένα επεξηγηματικό υπόμνημα και ένα σχέδιο προτεινόμενης ΚΥΑ, ενώ κοινοποιείται αρμοδίως στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, στον Πρόεδρο Δ.Σ. Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και στον Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.

Μετά την επιβεβαίωση της παραλαβής από το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Πατρέων η επιστολή δίδεται στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά όλη η επιστολή έχει ως εξής:

1_2.jpg

2.jpg

3_0.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΤΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!