Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Δήμος Τήνου για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήνου με αφορμή την υπουργική απόφαση περί συγχωνεύσεως της Δ.Ο.Υ. Τήνου, στη Δ.Ο.Υ.  Σύρου.

Συγκεκριμένα η εν λόγω νομική ενέργεια θα λάβει χώρα από κοινού με άλλους νησιωτικούς δήμους και θα κινηθεί τόσο στο επίπεδο της καταθέσεως αιτήσεως ακυρώσεως όσο και αιτήσεως αναστολής εκτέλεσης, για την αναστολή της υλοποίησης της μεταφοράς της Δ.Ο.Υ Τήνου στη Σύρο, από 14-1-2013, όπως σήμερα προβλέπεται.

«Ο αγώνας του Δήμου μας συνεχίζεται και, αν απαιτηθεί, θα συνεχιστεί εκτός συνόρων. Έχουμε δίκιο και αργά ή γρήγορα θα γίνει αντιληπτό», τόνισε ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «οι σοφοί που αγνόησαν τις ιδιαιτερότητες του Αρχιπελάγους και το υπουργείο που έσπευσε να υιοθετήσει τις απαράδεκτες εισηγήσεις τους, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στους δήμους ή τα ΚΕΠ 99 Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!