Στο πλευρό των κατοίκων ο Δήμος Κηφισιάς για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Συντονισμένες ενέργειες γίνονται από το Δήμο Κηφισιάς προκειμένου να «ξηλωθεί» η κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε οικία επί της οδού Περγάμου 33 στη Νέα Ερυθραία, απέναντι από το 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο, σε μικρή απόσταση από το Νηπιαγωγείο της περιοχής και κοντά σε χώρους συνάθροισης παιδιών όπως το τοπικό παράρτημα Προσκόπων.

Να σημειώσουμε πως για την εν λόγω κεραία υπάρχει απόφαση ανάκλησης αδείας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Επίσης έχει διακοπεί η ηλεκτροδότησή της από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ωστόσο συνεχίζει να λειτουργεί.

Οι ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος Κηφισιάς είναι οι εξής:
1. Μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς προχώρησε σε ομόφωνο ψήφισμα για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
2. Συστάθηκε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Συνεργείο Κατεδάφισης της.
3. Στάλθηκε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας σχετικό έγγραφο για την απομάκρυνση της κεραίας εντός 10 ημερών.
4. Με έγγραφο του Δήμου προς το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ) ζητείται η επίσπευση της εκδίκασης της ένστασης-προσφυγής της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.
5. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κατέθεσε Mήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας, κατά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας καθώς και του ιδιοκτήτη της οικίας που φιλοξενεί παράνομα στην ταράτσα του την εν λόγω κεραία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!