Στο πλευρό των εργαζομένων του «Αμαλία Φλέμινγκ» ο Δ. Πεντέλης

Με στόχο τη δουλειά, τη υγεία και την αξιοπρέπεια σε έναν κοινωνικό και όχι κομματικό αγώνα, ο Δήμος Πεντέλης συμμετείχε στην ανοιχτή συγκέντρωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του νοσοκομείου για να αποφευχθούν οι απολύσεις εργαζομένων και το κλείσιμο του νοσοκομείου. Συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης, Ογκολογικό Κηφισιάς και μέλη Δ.Σ. από την Αγία Βαρβάρα, του Γ.Ν. Πατησίων, του 7ου ΙΚΑ, το Θριάσιο, το ΚΑΤ.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης χαιρετίζοντας τους εργαζόμενους, τόνισε ότι: «ο αγώνας για τη διατήρηση του Γενικού Νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ στη περιοχή μας είναι αγώνας κοινωνικός, τοπικός, των Μελισσιωτών που έχουν δικαίωμα στην υγεία και δεν είναι κομματικός. Ως αυτοδιοίκηση του Δήμου Πεντέλης, όλα τα στελέχη και όλες οι παρατάξεις, είμαστε εδώ αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή και στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα σας για τα αυτονόητα. Διεκδικούμε ένα μέλλον με δουλειά, υγεία και αξιοπρέπεια.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ


Αφήστε μια απάντηση