Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ΟΤΑ ο δήμαρχος Γορτυνίας, Γ. Γιαννόπουλος

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ΟΤΑ έχει παραπεμφθεί ο δήμαρχος Γορτυνίας, Γιάννης Γιαννόπουλος, για μία υπόθεση παράνομης κίνησης και μη απόσυρσης οχημάτων του δήμου, ύστερα από έκθεση των επιθεωρητών – ελεγκτών του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο πρώην δήμαρχος Κοντοβάζαινας, Ηλίας Αποσκίτης.

Η υπόθεση αυτή κινήθηκε μετά από αναφορά που υπέβαλε στον γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, με σειρά καταγγελιών για το δήμαρχο Γορτυνίας, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Κοντοβάζαινας, Ηλίας Αποσκίτης, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο πρώην δήμαρχος, για τις καταγγελίες που είχε κάνει με την αναφορά του, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, στον οποίο την είχε κοινοποιήσει.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Αποσκίτης σημειώνει ότι για την υπόθεση απόσυρσης – κίνησης των οχημάτων του δήμου, είχε γίνει και άλλη καταγγελία από ιδιώτη, τον Νοέμβριο του 2011, σε πολλές υπηρεσίες. Επίσης, προσθέτει ότι παρόλο που ζητήθηκαν από το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Τρίπολης, κατ’ επανάληψη, οι απόψεις του για αυτές τις καταγγελίες, ο Δήμος Γορτυνίας δεν απάντησε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!