Στο Μοσχάτο το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

Το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής που ξεκίνησε την πορεία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας από το Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, συνεχίζει την πορεία του με τις παραστάσεις του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2017. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8.15 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι παραστάσεις ξεκινούν σήμερα με τη θεατρική ομάδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου και την παράσταση «Η γιαγιά» (Ντ. Σπυρόπουλου), ενώ τo Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Παντρολογήματα» του Ν. Γκόγκολ από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας «Εν Δράσει». Το πρόγραμμα όλων των παραστάσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου μας: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

eprogrammaMosxatou

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!