Στο μικροσκόπιο της ΕΕΤΑΑ τα έργα του δήμου Κω

Στο μικροσκόπιο της ΕΕΤΑΑ, μπαίνουν τα έργα ανάπλασης στο κέντρο του δήμου της Κω και για το λογο αυτό, κλιμάκιο της εταιρίας, πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στο νησί.

Σκοπός η επιθεώρηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ μέσω ΕΕΤΑΑ. Η επιθεώρηση κρίθηκε αναγκαία αφού πέραν του τυπικού της διαδικασίας, υπήρξε προβληματισμός από μια επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Γ. Κυρίτση προς τον δήμαρχο Κ. Καίσερλη και αποδέκτη και την ΕΕΤΑΑ, στην οποία εκφραζόταν ανησυχία για δύο πράγματα.

Την κατάτμηση των έργων, την οποία είχε προτείνει ως πολιτική με δηλώσεις του ο αρμόδιος για τα οικονομικά αντιδήμαρχος και η οποία ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στην πληρωμή των έργων. Το κλιμάκιο της ΕΕΤΑΑ φάνηκε να μην ανησυχεί τόσο έντονα για το θέμα αυτό, όσο για το ζήτημα της τροποποίησης των μελετών που ψηφίστηκαν κατά την εκτέλεση του έργου και έχουν, όπως επισημάνθηκε, επιπτώσεις για την τελική ποιότητα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τέτοια ζητήματα έχουν υπάρξει αποφάσεις απόρριψης των ενταλμάτων πληρωμής. Το κλιμάκιο της ΕΕΤΑΑ κατά την παραμονή του στο νησί, συζήτησε το θέμα με τους υπεύθυνους του δήμου αλλά και τον επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης, Γ. Κυρίτση

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ, EETAA, ΔΗΜΟΣ ΚΩ, ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ


Αφήστε μια απάντηση