Στο «Let’s Do it Greece» και ο Δήμος Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους εθελοντές της Ελλάδας, μέσα από τη διεθνή εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It-Greece», την ημέρα κοινής δράσης: Κυριακή 14 Απριλίου 2013 που θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός του Πευκοδάσους της Ζωοδόχου Πηγής.

Το « Let’s Do It» είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Από τότε το «Let’s Do It» έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέτος για δεύτερη φορά θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά  το «Let’s Do It» στην Ελλάδα με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση».

Επίσης, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΘ (Οργανισμός Πολιτισμού και Άθλησης  Δ.Πεντέλης, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη δράση στο δάσος με δημιουργική απασχόληση παιδιών με εργαστήρια ελεύθερης έκφρασης και έκθεση των έργων τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, LET'S DO IT


Αφήστε μια απάντηση