Στο Δήμο Πειραιά, ο παιδικός του ΗΣΑΠ στο Νέο Φάληρο

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Σταθερών Συγκοινωνιών ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) Νίκος Παπαθανάσης, σύμφωνα με το οποίο παραχωρείται στο κεντρικό δήμο του λιμανιού ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΗΣΑΠ και το κτήμα που τον περιβάλλει (3.518 τ.μ) στο Νέο Φάληρο. Παράλληλα οι κκ. Μιχαλολιάκος και Παπαθανάσης συμφώνησαν, ώστε παιδιά του Πειραιά να φιλοξενηθούν δωρεάν στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΗΣΑΠ.

Ο δήμαρχος Πειραιά, σε δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπαθανάση, τη διοίκηση των ΣΤΑΣΥ και το αρμόδιο υπουργείο, τόνισε: «Κάναμε σήμερα ένα ακόμη βήμα για να αλλάξουμε τον Πειραιά. Να του δώσουμε ζωή και προοπτική. Να πάρουμε πίσω ότι του ανήκει. Οι προσπάθειές μας για να επιστρέψει στην πόλη και τους κατοίκους της η δημόσια περιουσία θα συνεχιστεί. Ο Πειραιάς μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει».

Στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Στέλιος Διαμαντίδης και η αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών & Μέριμνας Υπερηλίκων Ευαγγελία Σαρρή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΗΣΑΠ, ΣΤΑΣΥ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!