Στο δημαρχείο της Λάρισας ο Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Αντώνης Μανδρίτης. επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο της Λάρισας, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Ο κ. Μανδρίτης βρέθηκε ση Λάρισα, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη μας  για την Εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου, ημέρα έναρξης του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955 – 59.

Στη συνάντηση με το δήμαρχο Λαρισαίων, συζητήθηκαν θέμα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις σχέσεις αδελφοποίησης της Λάρισας με την Λάρνακα, αλλά και για τη συνεργασία μεταξύ των ΔΕΥΑ Λάρισας και του οργανισμού ύδρευσης της Λεμεσού, με αφορμή και το πρόσφατο ταξίδι του κ. Καλογιάννη στην Κύπρο. Επίσης, ο κ. Καλογιάννης μίλησε με θερμά λόγια για τη έντονη κοινωνική δράση του Συλλόγων Κυπρίων Λάρισας και για τη συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας κ. Ντίνος Αυγουστής και ο ταμίας του Συλλόγου κ. Κώστας Πογιός, ενώ στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν δώρα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΚΥΠΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!