Στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Αρχαίων Πόλεων στη Ρωσία συμμετείχε ο Δ. Σπάρτης

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε από 15 έως 18 Αυγούστου, με πρωτοβουλία της περιφέρειας του Ryazan της Ρωσίας, στην πόλη του Ryazan, που είναι το  διοικητικό κέντρο της αντίστοιχης περιφέρειας , μία από τις 30 μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας ,με  την αιγίδα της Unesco.

Εκπρόσωποι από 40 αρχαίες πόλεις απ΄όλο τον κόσμο καθώς και βασικοί εκπρόσωποι οικονομικών και εκπαιδευτικών φορέων, αλλά και επιχειρηματικοί παράγοντες συγκεντρώθηκαν στο Ryazan σε μια μεγάλη γιορτή συνένωσης δυνάμεων και οραμάτων.

Πρόκειται για σημαντική πρωτοβουλία, που όχι μόνον αναδεικνύει τη διαχρονική σημασία της δημιουργίας γέφυρας επικοινωνίας  μεταξύ των κατοίκων της Σπάρτης και άλλων πόλεων  σε διεθνές επίπεδο, αλλά σε μια κρίσιμη συγκυρία για την παγκόσμια κοινότητα ο Δήμος Σπάρτης απαντά στη λογική της εσωστρέφειας και του απομονωτισμού με το άνοιγμα νέων δρόμων συνεργασίας ανάμεσα στους άλλους λαούς  ανά τον κόσμο.

Το Δήμο Σπάρτης εκπροσώπησε ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Βαλιώτης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, Πλειώτα Χρήστο και την Δημοτική Σύμβουλο, Μακρυσοπούλου Χριστίνα ενώ στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του συνεδρίου, συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης «Πάρνων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΩΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!