ΡΟΗ
προηγ επομ

Στις κάλπες ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας – Υπόθεση μεταξύ δύο υποψηφίων

Στον δεύτερο… β’ γύρο, καλούνται να επιλέξουν δημοτική αρχή οι δημότες του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, οι κάλπες ξανανοίγουν και αυτήν την φορά απομένουν μόνο δύο υποψήφιοι μεταξύ των οποίων θα διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση.

Υποψήφιοι είναι ο νικητής των εκλογών του Μαΐου και δήμαρχος κατά την προηγούμενη τετραετία, Γιώργος Δρίκος ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΝΔ και η Γιάννα Κριεκούκη η οποία προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή, στον α’ γύρο των επαναληπτικών εκλογών, ο κ. Δρίκος συγκέντρωσε το 36% των ψήφων (3.908 ψήφους) ενώ η κ. Κριεκούκη επελέγη από το 30% των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στις εκλογές. Πέρασε στον τελευταίο εκλογικό γύρο για μόλις 6 ψήφους από τον υποψήφιο που στηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, Θάνο Πανωλιάσκο.

Ψήφισε το 60% των δημοτών.

Πρέπει οπωσδήποτε να σημειωθεί ότι οι ψηφοφορίες θα διενεργηθούν με τους εκλογικούς καταλόγους που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αρχική ψηφοφορία.

Επαναληπτικές εκλογές Δήμου
Μάνδρας – Ειδυλλίας

7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2014

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

http://katalogoi.ypes.gr/ήΣτο τηλέφωνο : 213 136 1500Ώρες επικοινωνίας : Σάββατο 09:00 – 15:00Κυριακή 07:00 – 19:00
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΚΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΑΝΩΛΙΑΣΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]