Στήριξη σε πυρόπληκτους συνανθρώπους μας από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δ. Φυλής - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
16
Οκτώβριος
Back

Στήριξη σε πυρόπληκτους συνανθρώπους μας από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δ. Φυλής

Με το σύνθημα  “Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη μας! Με οργάνωση και συνεργασία μπορούμε να παλέψουμε στις πιο δύσκολες συνθήκες”  το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Φυλής, παρείχε έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν άπο τις καταστροφικές πυρκαγιές με την προσφορά σε φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά σκευάσματα.

Τα υλικά προσφέρθηκαν στους εξής φορείς:

  • Eπίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών-Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας RESUE TEAM 312
  • Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Διονύσου και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.

Επίσης , υπήρξε  ανταλλαγή φαρμακευτικών προϊόντων για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αναγκών όλων των συνανθρώπων μας, με το Κοινωνικό Φαρμακείο Διονύσου και Μάνδρας.

“Θεωρούμε χρέος μας, τη στήριξη των συμπολιτών αλλά και των συνανθρώπων μας, σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Οι άνθρωποι που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τον πύρινο εφιάλτη,  χρειάζονται την αλληλεγγύη κάθε φορέα που μπορεί να τους την παρέχει. Σε αυτήν την σαφή κατεύθυνση που έχει δώσει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις” υπογράμμισε σχετικά ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!