Στήριξη Κουβέλη στο Γιάννη Μπουτάρη

Τη στήριξη στο Γιάννη Μπουτάρη και την Πρωτοβουλία γνωστοποίησε η Δημοκρατική Αριστερά μέσω του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, ο κ. Μπουτάρης «κατέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτό που και εμείς στηρίζουμε την ακηδεμόνευτη και χειραφετημένη από κομματικές εξαρτήσεις τοπική αυτοδιοίκηση. Στηρίξαμε από την πρώτη φορά δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουτάρη θα το κάνουμε και τώρα, διότι στην Πρωτοβουλία απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι ακουμπάνε, ανασαίνουν και πορεύονται μες τους ενεργούς πολίτες και είναι αποτελεσματικοί».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «στήριξη-ανάσα» υπογραμμίζοντας ότι η ατμόσφαιρα στη συνάντηση δεν ήταν απλά φιλική αλλά ουσιαστική: «Χαίρομαι να μιλάω και να συναντιέμαι με τον κ. Κουβέλη. Η υποστήριξη που παρέχει όλη η ΔΗΜΑΡ δεν είναι απλά καλοδεχούμενη, αλλά μια ανάσα για μας.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]