Στην Κολωνία σήμερα και αύριο ο Μπουτάρης

Διήμερη επίσκεψη στην Κολωνία θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 9 και αύριο Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. Στόχος η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων και η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη δημάρχου Θεσσαλονίκης στην Κολωνία, αδελφοποιημένη πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1988 -το 2013 συμπληρώνονται 25 χρόνια αδελφοποίησης-, στο πλαίσιο της οποίας ο Γ. Μπουτάρης θα παραστεί και θα πραγματοποιήσει ομιλία στην ημερίδα με θέμα «Παραπληροφόρηση και Πραγματικότητα: Η εικόνα των άλλων μέσα από τα ΜΜΕ στη Γερμανία και την Ελλάδα».

Την ημερίδα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνογερμανικών Ενώσεων, και πραγματεύεται την εικόνα των Ελλήνων και των Γερμανών όπως αυτή παρουσιάζεται στα ΜΜΕ των δύο χωρών, την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, και την εξεύρεση τρόπων συνεργασίας σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Σήμερα, εξάλλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Κολωνίας Jürgen Roters (Γιούργκεν Ρότερς), καθώς και με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, καθηγητή Georg Quander (Γκέοργκ Κουάντερ).

Αύριο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου που εδρεύει στην Κολωνία, του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κολωνίας, καθώς και με το γενικό διευθυντή της δημοτικής εταιρίας διαχείρισης απορριμμάτων.

Επιπλέον στο πλαίσιο των επαφών του θα συναντηθεί με τον Josef Sommer (Γιόζεφ Σόμερ), γενικό διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της Κολωνίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]