στην-καρδιά-των-άνω-λιοσίων-η-λειτουργ-963987
ΔΗΜΟΙ | 23.11.2021 | 16:45

Στην καρδιά των Άνω Λιοσίων η λειτουργία της “Έκθεσης Δώρων Αγάπης”

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, άνοιξε τις πύλες της για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων,  η “Έκθεση Δώρων Αγάπης” του Συλλόγου Ορθοδόξων Γυναικών “Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων”,  η οποία φέτος εδρεύει στην καρδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων, πλησίον της Πλατείας Δημαρχείου στην οδό Στρατηγού Λιόση 8.

Τον Αγιασμό των  εγκαινίων τέλεσε όπως κάθε χρόνο, υπό τις μελωδίες των Βυζαντινών Ύμνων των Μοναχών, σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης,  ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μονής Ωρωπού και Φυλής κ.κ. Κυπριανός.

Τον κόσμο καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ορθοδόξων Γυνακών κ. Αθηνά Τούντα Χωριατοπούλου, η οποία μίλησε για το θεάρεστο  έργο του Συλλόγου κι ευχαρίστησε με θερμά λόγια για τη στήριξη τους, τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, την Αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη , τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Χασιάς Διονύση Βλάχο που έδωσαν το παρών στην τελετή, αλλά και τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο που κι εκείνος συνδράμει αθόρυβα το φιλανθρωπικό έργο  του Συλλόγου.

Τις εγκάρδιες ευχές του προς τον Δήμαρχο και τα παρευρεθέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απηύθυνε ο Μητροπολίτης κ.κ. Κυπριανός,  υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Φυλής στηρίζει ολόπλευρα το έργο της Ιεράς Μονής.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί,  ότι η Έκθεση Δώρων Αγάπης διαθέτει αξιόλογα εκθέματα σε πολύ χαμηλές τιμές, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες του πολυσχιδούς προνοιακού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Ωρωπού και Φυλής.

Λειτουργεί από ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00 και 17:30-21:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00 και θα παραμείνει  ανοιχτή ως τις 30 Ιανουαρίου του 2022.