Στην Αμφίπολη αύριο η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής 'Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
29
Ιούνιος
Back

Στην Αμφίπολη αύριο η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής ‘Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Στην Αμφίπολη θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τρίτη, στις 3 το μεσημέρι, η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).
Το Δ.Σ. συνεδριάζει, με πρόσκληση του προέδρου της ΠΕΔΚΜ και δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης, στο Ροδολίβος.
Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η επίδοση τιμητικής πλακέτας στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη, αλλά και η συμβολική ενίσχυση προς τον Δήμο Αμφίπολης για την εκτέλεση υποστηρικτικών εργασιών της ανασκαφής.
Στην έναρξη της συνεδρίασης έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτές του νομού Σερρών, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, καθώς και όλοι οι δήμαρχοι των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!