Στη Λάρισα η δήμαρχος της Γερμανικής πόλης Όφφενμπουργκ

Στη Λάρισα βρίσκεται από σήμερα η δήμαρχος της Γερμανικής πόλης Όφενμπουργκ (Offenburg) κα Εντιθ Σράινερ και ο συντονιστής της ΕλληνοΓερμανικής συνέλευσης κ Φράνκ Έντελμαν, προσκεκλημένοι του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Η διήμερη επίσκεψη της δημάρχου της πόλης Οφφενμπουργκ, που ανήκει στο κρατίδιο Βάδη – Βυρτεμβέργη και του κ. Εντελμαν, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης και σε ανταπόδοση της επίσκεψης του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη στην Γερμανία, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι δύο Γερμανοί προσκεκλημένοι, ξεκίνησαν το πρόγραμμα της επίσκεψής τους στη Λάρισα, με συνάντηση με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής.

Ακολούθησε ξενάγηση στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας, παρουσία της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας  κ. Στ. Σδρόλια.

Επίσης, το πρόγραμμα της  δημάρχου του Οφενμπουργκ, περιλαμβάνει ξενάγηση στο Α’ Αρχαίο Θέατρο επίσκεψη και ενημέρωση στη ΔΕΥΑΛ και στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, περιήγηση στο κέντρο της πόλης, αλλά και μετάβαση στα Μετέωρα.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΟΦΦΕΝΜΠΟΥΡΓΚ, ΦΡΑΝΚ ΕΝΤΕΛΜΑΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!