Στη δημοσιότητα τα... πολλά πρόσωπα του Ν. Μαζιώτη - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Στη δημοσιότητα τα… πολλά πρόσωπα του Ν. Μαζιώτη

Τα στοιχεία ταυτότητας του 35χρονου καταζητούμενου με ένταλμα σύλληψης συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, καθώς και φωτογραφίες του ίδιου του Μαζιώτη με διάφορες μεταμφιέσεις και άλλων τεσσάρων άγνωστων συνεργατών τους σε ένοπλες ληστείες, έδωσε πριν απο λίγο το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με την παράκληση στους πολίτες που γνωρίζουν κάτι και μπορούν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, ανακοινώνεται ότι ο 35χρονος σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στην Ακράτα και στα Μέθανα, (είναι ο ίδιος που είχε κλέψει δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων ένα χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή Μυλωνά και το άλλο φέρεται ότι το χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης μαζί με την Πόλα Ρούπα μέχρι το 2010 που συνελήφθησαν για πρώτη φορά), είναι ο Γεώργιος Πετρακάκος, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 8-5-1979 στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Παράλληλα δίνονται στην δημοσιότητα:

-Δώδεκα φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του, από τις οποίες οι τέσσερις προέρχονται από την ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014 και οι άλλες τέσσερις από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.

-Εννέα φωτογραφίες του Γ. Πετρακάκου, από τις οποίες οι τέσσερις προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012, οι τέσσερις από την ένοπλη ληστεία στα Μέθανα και η τελευταία από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας που είχε εκδοθεί το 2007.

Επιπλέον δημοσιοποιούνται:

-Δώδεκα φωτογραφίες, που απεικονίζουν τρεις άγνωστους δράστες (συνεργούς των Μαζιώτη και Πετρακάκου), οι οποίοι συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012.

-Τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν άγνωστο δράστη (συνεργό των προαναφερομένων), ο οποίος συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας.

Σε βάρος όλων των παραπάνω έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά μόνας, κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, ληστείες, τελεσθείσες από κοινού και κατά συρροή, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, από μια εκ των οποίων προήλθε βαριά σωματική βλάβη, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφία μετά χρήσεως, διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα, συνήθεια, και εξακολούθηση, εμπρησμός εκ προθέσεως, από τον οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα, πράξη από κοινού τελεσθείσα.

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανακοίνωση της Αστυνομίας ΕΔΩ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!