Στη χρήση των απινιδωτών εκπαιδεύονται οι εργαζόμενοι του Δ. Φυλής

Οι απινιδωτές είναι μηχανήματα που σώζουν ζωές κι αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμος Φυλής έχει προχωρήσει στην προμήθειά τους. Όμως για να είναι αποτελεσματικοί χρειάζεται να εκπαιδευτεί το προσωπικό που θα τους ενεργοποιήσει.

 Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Κ.Α.Π.Η  Ζεφυρίου και στο 1ο Κ.Α.Π.Η  Άνω Λιοσίων επίδειξη και εκπαίδευση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, από τον Γεώργιο Μαρπίνη, συνεργάτη του Δημάρχου σε θέματα Ιατρικής Τεχνολογίας και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Η επίδειξη απευθυνόταν στους υπαλλήλους  του Δημαρχείου Ζεφυρίου, στο προσωπικό των Κ.Α.Π.Η και του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και σε εθελοντές  δημότες.

Στην εκπαίδευση παρευρέθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα Κ.Α.Π.Η Γιώργος Αδάκτυλος, ο οποίος συμμετείχε με ιδιαίτερο ζήλο.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η και οι εργαζόμενοι ενθουσιάστηκαν από τις δυνατότητες του απινιδωτή και ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το επιτελείο του .

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπαιδεύσεις και σ΄ άλλες ειδικότητες εργαζομένων του Δήμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!