Στεργίου: «Πρόσκληση» σε Γραφάκο στην εκδίκαση παράνομων τελών - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Στεργίου: «Πρόσκληση» σε Γραφάκο στην εκδίκαση παράνομων τελών

«Ανοιχτή πρόσκληση» στα Διοικητικά Δικαστήρια την 1/12/2011, όπου θα εκδικαστούν οι προσφυγές των εταιρειών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ και ΣΚΑΒΕΝΙΤΗΣ για διεκδίκηση των 1.213.651,43 ευρώ που εισέπραξε ο πρώην δήμος Μελισσίων και η διοίκηση Εμμανουήλ Γραφάκου απευθύνει ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, αναρωτώμενος παράλληλα «μήπως έχει κάτι να απαντήσει ο κος Γραφάκος;», με αφορμή τη δικαστική αυτή διένεξη.

Αιτία ανακοίνωση της παράταξης Γραφάκου, σύμφωνα με την οποία «ο κ. Στεργίου χαρίζει 500.000 ευρώ κάθε χρόνο στις τράπεζες και στα σούπερ μάρκετ και παραπληροφορεί τον κόσμο».

«Ξεπερνά κάθε προηγούμενο προπαγάνδας και πολιτικής αθλιότητας η προσπάθεια που κάνει ο Δήμαρχος Στεργίου να καλύψει το μεγάλο σκάνδαλό του να χαρίσει 500.000 ευρώ το χρόνο στις τράπεζες και τα σουπερμάρκετ των Μελισσίων, καταργώντας το ειδικό τέλος που είχε επιβάλει και εισέπραττε κανονικά η δημοτική μας αρχή στα Μελίσσια την προηγούμενη τετραετία.

»Με το “δελτίο τύπου” που εξέδωσε φτάνει στο σημείο να πει ψέματα για τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να επιδοθεί στο γνωστό σε αυτόν σπορ, της προπαγάνδας με τα παπαγαλάκια του και της παραπληροφόρησης των πολιτών. (Θυμίζουμε το δεν χρωστά τίποτε ο Δήμος του που μας έλεγε προεκλογικά, αλλά τα χρέη του Δήμου Πεντέλης, ξεπερνούν τα 1,2 εκατ. ευρώ, την προεκλογική του “δέσμευση” για μείωση των ανταποδοτικών τελών, που τελικά ήταν πρόταση για αύξηση μέχρι και 30%!!)», σημειώνει μεταξύ άλλων η παράταξη Γραφάκου.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!