Στα Σκόπια ο Γιάννης Μπουτάρης

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα επισκεφθεί τα Σκόπια, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο της ΠΓΔΜ και με την ευκαιρία αυτή θα παραχωρήσει, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Μπουτάρης, μεταξύ άλλων, αναμένεται να έχει και συναντήσεις με τον δήμαρχο των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι και τη δήμαρχο του Τετόβου Τεούτα Αρίφι.

Στην εκδήλωση στο Οικονομικό Επιμελητήριο της ΠΓΔΜ θα παρουσιαστούν οι οικονομικές, αναπτυξιακές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης, που αποτελούν πλεονεκτήματα και την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις πόλεις της περιοχής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, τις δυνατότητες και προοπτικές του Λιμανιού και της Διεθνούς Έκθεσης της πόλης, την παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου και της πόλης της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΚΟΠΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!