Στα «μαχαίρια» για το Πήλιο: Νέα επίθεση Μπέου σε Αγοραστό

Σε επίθεση μέσω ανακοίνωσης που συνέταξε με… το γνωστό ύφος του Αχιλλέα Μπέου, ο δήμος Βόλου επιτίθεται στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστό. Πεδίο αντιπαράθεσης, το Χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο.

Ονομάζοντάς τον «Νομάρχη Λάρισας» η δημοτική αρχή Βόλου επιτίθεται στον περιφερειάρχη και τον καλεί «να εγκαταλείψει τα παιδικά πείσματα, να δείξει επιτέλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να παραχωρήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Δήμο Βόλου, που και τη δυνατότητα και τη βούληση έχει να το αναπτύξει και να το λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των πολιτών».

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου έχει ως εξής:

«Νέο φιάσκο για το προσωπικό μαγαζί του Νομάρχη Λάρισας στο Πήλιο, το Χιονοδρομικό κέντρο, που σήμερα Σάββατο, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες παρέμεινε κλειστό, προς μεγάλη απογοήτευση εκατοντάδων συμπολιτών και επισκεπτών, οι οποίοι μετέβησαν εκεί για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.

Η ζημία για την περιοχή και τους επιχειρηματίες είναι πρόδηλη και η τοπική κοινωνία απαιτεί πειστικές εξηγήσεις. Εκτός κι αν η Χιονάτη και οι άλλοι εδώ υπάλληλοι του, έπαθαν υπερκόπωση καταμετρώντας τις εισπράξεις του προηγούμενου διαστήματος.

Η πλάκα, ωστόσο, πρέπει να τελειώνει, αφού αφορά την τοπική μας οικονομία και την προοπτική της περιοχής μας και όχι τα καπρίτσια του κάθε Αγοραστού. Καλούμε και πάλι τον Νομάρχη Λάρισας να εγκαταλείψει τα παιδικά πείσματα, να δείξει επιτέλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να παραχωρήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Δήμο Βόλου, που και τη δυνατότητα και τη βούληση έχει να το αναπτύξει και να το λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

Ανακοινώσεις του τύπου «το χιονοδρομικό είναι κλειστό» δεν γίνονται ανεκτές και σύντομα ο Δήμος θα ανοίξει το φάκελο, οπότε και οι εδώ υποτακτικοί του θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν μαριονέτες στο πλευρό του νομάρχη Λάρισας ή θα συνταχθούν με τα συμφέροντα της πόλης τους.

Σε τελευταία ανάλυση αν ο Αγοραστός θέλει να κλείσει ένα μαγαζί ας κλείσει την Περιφέρεια».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΗΛΙΟ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!