Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης διεκδικούν το Δ. Θεσσαλονίκης

Παρόντες στην διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσαν Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης, με τον πρώτο να δηλώνει παράλληλα ότι ήρθε η ώρα να βγουν στο προσκήνιο οι νέοι άνθρωποι.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού καθώς και τα πρώτα – τουλάχιστον 30 ονόματα – του ψηφοδελτίου θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση στο τέλος Νοεμβρίου.

«Διαμορφώνουμε ένα σχήμα συνεργατικό, πιο ομαδικό, που θα δουλέψει με εμπιστοσύνη, το όνομα θα είναι διαφορετικό, από την ομάδα «Πολήχρωμη Θεσσαλονίκη». Ο Νίκος μπορεί να μην είναι τελικά υποψήφιος, όπως μπορεί να μην είμαι και εγώ. Υπομονή ένα μήνα για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την ιδέα μιας διπλής υποψηφιότητας, μιας συνεργατικής υποψηφιότητας, ενός διδύμου, που μοιάζει λίγο με την τρόικα της «Πρωτοβουλίας», πριν ο Γιάννης Μπουτάρης γίνει αυτόνομος, μόνος υποψήφιος δήμαρχος», σημείωσε ο κ. Βούγιας.

«Εμείς δεν θα τσακωθούμε σε βάρος της πόλης», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο κ. Νυφούδης.

Με σύνθημά τους «Μόνοι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά, μαζί έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα πάντα», Βούγιας και Νυφούδης ξεκαθάρισαν ότι θα προχωρήσουν έως το τέλος των εκλογών.

«Ο συνδυασμός θα κατέβει ότι και να γίνει. Θα ήταν χαρά και τιμή μας να υπάρξει στήριξη από κόμματα. Αλλά δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε. Δεν έχουμε σκοπό να υποχωρήσουμε» σημείωσε ο Σπύρος Βούγιας.

Ήδη, όπως τόνισε ο κ. Νυφούδης έχουν έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και άτομα από την διοικούσα παράταξη στον δήμο Θεσσαλονίκης «Πρωτοβουλία». «Κάποιοι θα μας ακολουθήσουν, κάποιοι περιμένουν την απόφαση του κ. Μπουτάρη», ανέφερε.

«Ο Νίκος Νυφούδης παλεύει να μείνει εδώ. Εμείς οι παλαιότεροι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να έρθουν στο προσκήνιο νέοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούγιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σημειώνοντας πως η προσπάθεια της παράταξης θα είναι διακριτή. «Οι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα της πόλης, δεν θα μιλήσουμε αρνητικά για τους άλλους υποψήφιους» τόνισε.

Ο κ. Βούγιας άσκησε κριτική στην διοίκηση Μπουτάρη τονίζοντας ότι με την πρώτη θητεία άνοιξε τα φτερά της πόλης αλλά με τη δεύτερη έμεινε η Θεσσαλονίκη ακυβέρνητη.

Εκτίμησε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης για να διαφυλάξει την υστεροφημία του και να ξεκουραστεί από την εύλογη κόπωση του δεν θα είναι υποψήφιος. «Η αποχώρηση Μπουτάρη θα τιμήσει τον ίδιο και θα βοηθήσει την πόλη. Αυτό θα απελευθερώσει δυνάμεις , που μας ενδιαφέρουν», υπογράμμισε.

Ο κ.Βούγιας έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στα δημοτικά δρώμενα από το 1998 μέχρι σήμερα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΒΟΥΓΙΑΣ, ΝΥΦΟΥΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!