Σπηλιωτόπουλος: Η Ακαδημία Πλάτωνος θα γίνει πολιτισμικό πάρκο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος, επισκέφθκε την Ακαδημία Πλάτωνος και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Καμίνη για την κατάσταση του χώρου.

Αμέσως έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος έπρεπε εδώ και καιρό να έχει μετατραπεί σε πολιτισμικό πάρκο ολόκληρης της Αθήνας και από εκεί ολόκληρης της Ευρώπης. Το λέω αυτό γιατί είναι ο χώρος στον οποίο γεννήθηκε η φιλοσοφία, στην πόλη όπως η Αθήνα που γέννησε την άμεση και συμμετοχική δημοκρατία. Θα έπρεπε λοιπόν στο παγκόσμιο αυτό πολιτισμικό πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος να υπάρχουν φοιτητές από φιλοσοφικές σχολές όλου του κόσμου που θα μπορούν εδώ να κάνουν ετήσια συνέδρια, να ανταλλάσσουν απόψεις, να έχουμε συγκεκριμένο φιλοσοφικό τουρισμό και κυρίως να έρχονται πολλοί φοιτητές από διακεκριμένες σχολές να ορκίζονται σε αυτό το χώρο. Ετσι ώστε να βάλουμε ξανά την Αθήνα και την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΝΤΡΟ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, A. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΤΙΣΜΙΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!