σοβαρός-τραυματισμός-παιδιού-σε-νηπι-1041317
ΔΗΜΟΙ | 12.05.2023 | 16:18

Σοβαρός τραυματισμός παιδιού σε νηπιαγωγείο

Νέος τραυματισμός παιδιού συνέβη αυτή την φορά σε νηπιαγωγείο του δήμου Καλλιθέας. Σύμφωνα με την καταγγελία το παιδάκι τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου πήρε σήμερα εξιτήριο.

Ολόκληρη η καταγγελία: 

Η απώλεια του Αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, από υποχώρηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ήρθε να αναδείξει με τον πλέον τραγικό τρόπο τα προβλήματα ασφάλειας των δημοτικών κτηρίων.

Εχθές, είχαμε έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό, αυτή τη φορά ενός μικρού παιδιού στο πρόσωπο, που συνέβη στον αύλειο χώρο του 26 ου Νηπιαγωγείου που στεγάζεται στο σχολικό Συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, και το οποίο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «ΠΑΙΔΩΝ». Ευτυχώς, το παιδάκι πήρε εξιτήριο σήμερα.

Αυτός είναι ο τρίτος τραυματισμός που συμβαίνει στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο. Οι Νηπιαγωγοί επανειλημμένα, με έγγραφες επισημάνσεις, έχουν απευθυνθεί προς τη Δημοτική Αρχή για τα θέματα ασφάλειας του αύλειου χώρου. Δυστυχώς, αυτό είναι το αποτέλεσμα της διοίκησης του κ. Κάρναβου που εδώ και 5 χρόνια αντί να κατασκευάσει σύγχρονα και ασφαλή Νηπιαγωγεία για τα νήπια 4-6 ετών, κατέφυγε σε πρόχειρες και εύκολες λύσεις, με την τοποθέτηση ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ αιθουσών σε προαύλεια σχολείων και χώρους ακατάλληλους για Νηπιαγωγεία.

Αλήθεια, τι άλλο θα πρέπει να συμβεί, ώστε επιτέλους ο Δήμαρχος να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της πόλης;