Σοβαρά προβλήματα στο Δήμο Μουζακίου από τις βροχοπτώσεις

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Μουζακίου τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών λόγω του μεγάλου όγκου νερού.

Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Μουζακίου, τα προβλήματα εστιάστηκαν κυρίως στη Μαγούλα, Μαγουλίτσα, το Καππά, το Φανάρι, τον Πύργο, τα Κανάλια, τη Δρακότρυπα, την Οξυά, τη Βατσουνιά, την Πορτή, το Παλαιοχώρι και το Αγναντερό, όπου η στάθμη των νερών ανέβηκε πολύ ψηλά μ’ αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στη Δρακότρυπα όπου τα νερά ενός χείμαρρου μπήκαν μέσα σε νεκροταφείο. Ήδη επιχειρείται από το Δήμο Μουζακίου με μισθωμένος γερανούς να τοποθετηθούν πλάκες σκυροδέματος ώστε να λειτουργήσουν ως αντιστήριξη μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και να γίνει μόνιμη παρέμβαση στο κοιμητήριο του χωριού.

Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε ο δήμαρχος κ. Κωτσός συνοδευόμενος από τους προέδρους των χωριών, ενώ την κατάσταση του Πάμισου Ποταμού αξιολόγησε επιτόπου κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]