Σοκ στην Κατερίνη: Έξι ελάφια σκοτωμένα στον δημοτικό κήπο

  • Απο stergios
  • 5 Οκτωβρίου 2019 - 11:08
  • Comments Off

Απίστευτο περιστατικό ζωοκτονίας στην Κατερίνη που συνέπεσε μάλιστα με την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Στον δημοτικό κήπο της πόλης βρέθηκαν την τελευταία εβδομάδα έξι ελάφια σκοτωμένα, με τα τέσσερα να εντοπίζονται νεκρά το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα δηλαδή της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων.

Αντιδρώντας ο Δήμος Κατερίνης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για δολιοφθορά ενώ ο δήμαρχος, Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ζήτησε άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και την υποβολή της μήνυσης. Οι δράστες προς το παρόν μένουν άγνωστοι.

«Πριν από μια εβδομάδα είχαμε ένα περιστατικό πάλι στον ίδιο χώρο, με δύο νεκρά ελάφια. Το ίδιο συνέβη και τώρα, σ’ έναν χώρο που παραλάβαμε ως ζωολογικό κήπο και δεν έχει αδειοδοτηθεί από την προηγούμενη διοίκηση», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουκοδήμος. «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Ο πρώην δήμαρχος λέει ότι αυτά τα ζώα που βρίσκονται στον δημοτικό κήπο είναι δικά του. Του ζήτησα με επιστολή να φέρει τα τιμολόγια αγοράς και τα πιστοποιητικά υγείας τους. Εμείς θα βγάλουμε τις νόμιμες άδειες που απαιτούνται για να κάνουμε ζωολογικό κήπο ή καταφύγιο ή ό,τι επιτρέπει ο νόμος. Υπάρχουν μεγάλα τρωκτικά που τρώνε την τροφή των ζώων, τα οποία στεγάζονται σ’ έναν υποτιθέμενο ζωολογικό κήπο που είναι όμορος με σχολικό συγκρότημα με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΗΝΥΣΗ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, ΕΛΑΦΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!