ΡΟΗ
προηγ επομ

Σοφιανός: Περιοδεία στη διεύθυνση Ηλεκτρολογικού του Δήμου Αθηναίων

Το πρωί της Τετάρτης 28 Μαρτίου ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο της διεύθυνση ηλεκτρολογικού, συζήτησε με τους εργαζόμενους και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Συζητήσαμε με τους εργαζόμενους στη διεύθυνση ηλεκτρολογικού, σε μια από τις νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων που είναι υποστελεχωμένη με μόλις 93 εργαζόμενους για να διαχειριστούν 45.000 σημεία φωτισμού στην πόλη.

Είναι κεντρική πολιτική επιλογή και της σημερινής κυβέρνησης και της ΕΕ η συρρίκνωση των υπηρεσιών των δήμων. Ούτε οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων κομμάτων αναφέρονται στην ιδιωτικοποίηση που είναι σε εξέλιξη στον ηλεκτροφωτισμό, η οποία θα ανεβάσει το κόστος και θα υποβαθμίσει τις υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού της πόλης.

Καλέσαμε τους εργαζόμενους με κριτήριο την υπεράσπιση του δικαιώματος τους στην εργασία, να ψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, να ρίξουν ψήφο καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής, να μην κάνουν εκπτώσεις ψηφίζοντας το ΚΚΕ παντού, στην Περιφέρεια, στο Δήμο, στις Ευρωεκλογές. »

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΥ, ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!