Σκουπιδο-πόλεμος Σαράντη, Βαλασόπουλου στην aftodioikisi.gr – «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε την έρευνα που τους ενοχλεί»

Σε σκουπιδο-πόλεμο κατά της aftodioikisi.gr έχουν αποδυθεί οι δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Ηλιούπολης κύριοι Σαράντης και Βαλασόπουλος, μετά την επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές εναντίον συντάκτη μας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στις 8 Οκτωβρίου 2014.

Οι δύο αιρετοί που συμπεριφέρθηκαν ως «κοινοί τραμπούκοι» αντί να ζητήσουν την οφειλόμενη συγγνώμη για τις απρέπειες τις οποίες έκαναν, με επιστολή τους στην ΕΣΗΕΑ επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, ενώ εκτοξεύουν και απειλές κατά της aftodioikisi.gr για «αποκαλύψεις».

Για το λόγο αυτό και για να σταματήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις γνωστές μεθόδους της λάσπης στον ανεμιστήρα με επιστολή του προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ο υπεύθυνος της δημοσιογραφικής ομάδας της aftodioikisi.gr τους «τους καλεί να δημοσιοποιήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις «αποκαλύψεις» τους. Διαφορετικά εκτός από «κοινοί τραμπούκοι» θα είναι και «κοινοί συκοφάντες», προσθέτει.

Και η επιστολή καταλήγει: «Όσα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κι αν ρίξουν εναντίον μας οι συγκεκριμένοι κύριοι για να σταματήσουν τη δημοσιογραφική έρευνα που (γνωρίζουν ότι) βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν πρόκειται να μας σταματήσουν».

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής του υπεύθυνου της δημοσιογραφικής ομάδας της aftodioikisi.gr προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι το εξής:

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Περιήλθε σε γνώση μου επιστολή των δημάρχων Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Ηλιούπολης κυρίων Σαράντη και Βαλασόπουλου με την οποία εγκαλούν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ γιατί καταδίκασε την επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον μου με μπουνιές και κλωτσιές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στις 8 Οκτωβρίου 2014.

Μάλιστα, στην εν λόγω επιστολή καλούν με ύφος δικαστή το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  «να φροντίσει να ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη μορφή «δημοσιογραφίας», που ασκεί ο καταγγέλλων», προσθέτοντας ότι «ελπίζουν, ότι μετά τις αποκαλύψεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τους φερόμενους ως «τραμπούκους».

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με πρόσωπα και μάλιστα αιρετούς, που χρησιμοποιούν μεθόδους Χρυσής Αυγής εξαπολύοντας αρχικά επιθέσεις με κλωτσιές και μπουνιές, τις οποίες στη συνέχεια, κάνοντας το άσπρο-μαύρο, επιχειρούν να διαψεύσουν, ασφαλώς και δεν μπορεί να κάνει κανείς διάλογο.

Ωστόσο, καθώς οι δύο κύριοι στην επιστολή τους, κατά την προσφιλή τακτική τους ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα επιχειρώντας να αμφισβητήσουν τον τρόπο με τον οποίο ασκούμε ο υπογράφων και οι δημοσιογράφοι της aftodioikisi.gr το λειτούργημα μας, τους καλώ να δημοσιοποιήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις «αποκαλύψεις» τους.

Διαφορετικά εκτός από «κοινοί τραμπούκοι» θα είναι και «κοινοί συκοφάντες».

Τα υπόλοιπα, θα τα αποφασίσει η ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να απολογηθούν για την άνανδρη επίθεση εναντίον μου και όχι μόνο.

Με εκτίμηση
Χρίστος Βούζας
Υπεύθυνος της δημοσιογραφικής ομάδας της aftodioikisi.gr

Υ.Γ. Όσα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κι αν ρίξουν εναντίον μας οι συγκεκριμένοι κύριοι, για να σταματήσουν τη δημοσιογραφική έρευνα που (γνωρίζουν ότι) βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν πρόκειται να μας σταματήσουν.-

*Στη φωτo ο ΧΥΤΑ Φυλής , τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει προσωρινά η εταιρεία Ηλέκτωρ του ομίλου Μπόμπολα. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, AFTODIOIKISI.GR, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]