Σκληρή απάντηση Σγουρού στην ΠΟΕ-ΟΤΑ

Για πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται εναντίον του κάνει λόγο ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, επιτιθέμενος στην ΠΟΕ ΟΤΑ.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της περιφέρειας στην οποία τονίζονται τα εξής:

Φανερά ενοχλημένη από τις καταγγελίες του Προέδρου του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού που έγιναν σήμερα νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής που μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο καθώς και της συνεδρίασης του ΔΣ που ακολούθησε, η ΠΟΕ ΟΤΑ έβγαλε αργά το μεσημέρι ανακοίνωση με την οποία συνεχίζει τον πόλεμο λάσπης που έχει εξαπολύσει εναντίον του.

Ο κ. Σγουρός προέβη σήμερα το πρωί σε σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος στελέχους της ΠΟΕ ΟΤΑ που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο διοίκησής της και ο οποίος χρησιμοποιεί για ιδιωτική του χρήση τζιπ ιδιοκτησίας της ιδιωτικής εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Παράλληλα έφερε στο φως καταγγελίες εργαζομένων στον Σύνδεσμο ότι ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής της ΠΟΕ ΟΤΑ και η ομάδα του τρομοκρατούσαν στο παρελθόν συστηματικά τους εργαζομένους στον Σύνδεσμο φτάνοντας και σε κατάπτυστες ενέργειες, κυριολεκτικά ακατανόμαστες, και συγκεκριμένα στο σημείο να αφοδεύουν έξω από γραφεία …

Όσον αφορά στα γλυκά μάτια που κάνει η ΠΟΕ ΟΤΑ στο Υπουργείο Εσωτερικών, βοά ο χώρος των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών παρατάξεων για τους συνδικαλιστές της γραβάτας …

Τέλος για όσα ως προπέτασμα καπνού λέει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ για δήθεν συγκάλυψη επιόρκων υπαλλήλων την παραπέμπουμε στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα σύμφωνα με το οποίο αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε στον ΕΔΣΝΑ η ενημέρωση της Εισαγγελίας Πειραιώς, αυθημερόν ο υπάλληλος τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία.

Άρα ας ψάξει αλλού η ΠΟΕ ΟΤΑ να βρει συγκαλύψεις, ομερτά και μαφίες με τις οποίες είναι γεμάτο το δελτίο της, αφού όπως φαίνεται αυτό το λεξιλόγιο το γνωρίζουν καλά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΚΟΝΤΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!