Σύσκεψη για το γήπεδο της ΑΕΚ διοργανώνει ο δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

Ο δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ευρεία σύσκεψη για το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., η εταιρεία υλοποίησης του έργου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε», η εταιρεία DIMAND A.E που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου, ενώ από την μεριά της κεντρικής διοίκησης το κάλεσμα απευθύνεται στο ΥΠΕΚΑ /Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού.

Επίσης, ο δήμος υπογραμμίζει ότι αποτελεί πάγια θέση του «η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας και στο χώρο που ιστορικά ανήκει στο Σύλλογο», ενώ τονίζει ότι σκοπός «σύσκεψης είναι η συζήτηση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου, με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης προς όφελος της πόλης και του Συλλόγου της ΑΕΚ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΓΗΠΕΔΟ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΑΕΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!