Σύσκεψη δημάρχων ΑΜ-Θ του Κινήματος Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
23
Ιανουάριος
Back

Σύσκεψη δημάρχων ΑΜ-Θ του Κινήματος Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση

Ευρεία σύσκεψη είχαν οι δήμαρχοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συμμετέχουν στο κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της περιοχής, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και το υψηλό ποσοστό ανεργίας ενώ εκφράστηκαν  προτάσεις για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων ιδίως με την ευκαιρία της νέας προγραμματικής περιόδου, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα άρδευσης που υπάρχουν κυρίως στον Έβρο και τα γενικότερα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα της Τοπικής Οικονομίας. Αναφέρθηκαν, μάλιστα, τρόποι επίλυσης των εν λόγω προβλημάτων μέσω της συνεργασίας του Πρώτου και Δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης με την ευκαιρία της παρουσίας στη σύσκεψη του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη. Στο κλείσιμο της σύσκεψης, οι δήμαρχοι εξέφρασαν την πεποίθησή τους για την επικράτηση του κινήματος στις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ΚΕΔΕ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!