Συνεχίζεται η Αποχή Διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.

Με απόφαση της Εκτελεστική Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. από τις 3 Νοεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η Αποχή Διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. καταγγέλλοντας αδιαλλαξία της Διοίκησής του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ανταποκριτές και καλεί όλους τους Εργαζόμενους-Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. να συμμετάσχουν μαζικά στην Αποχή Διαρκείας απέναντι στην μεθόδευση της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. να καταργήσει συνολικά την αποζημίωση.

Σε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υποδιοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Άκη Τούντα αντί να δοθούν λύσεις ή έστω να διαφανεί η διάθεση επίλυσης των προβλημάτων, θέση της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. ήταν «πως δεν έχει γίνει καμία περικοπή της αποζημίωσης των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.» αναδεικνύοντας «χάσμα» απόψεων. Η Ομοσπονδία αφού συγκέντρωσε άμεσα τα απαραίτητα στοιχεία των αποζημιώσεων των Ανταποκριτών των ετών 2013 και 2014, απέδειξε την αλήθεια των ισχυρισμών της, αναμένοντας από τη Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να αποκαταστήσει την πραγματικότητα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΓΑ, ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!