Συνεχίσθηκε το γκρέμισμα των αυθαίρετων στην παραλία Φρεαττύδας

Η υλοποίηση της απόφασης για  «καθαρό Πειραιά-ελεύθερες παραλίες για όλους», συνεχίσθηκε και σήμερα με το γκρέμισμα όλων των αυθαιρέτων εγκαταστάσεων στην παραλία της Φρεαττύδας. Συνεργεία του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία και τις άλλες  αρμόδιες υπηρεσίες, προχώρησαν από το πρωί στις απαιτούμενες ενέργειες,  με στόχο να μπει τέλος στην παρανομία και στην παραβατικότητα, που για χρόνια λειτούργησε σαν κράτος εν κράτει, στην παραλία της Φρεαττύδας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά, να βάλουμε τέλος σε ένα καθεστώς ντροπής, σε μια νοοτροπία χρόνων, που ήθελε την παραβατικότητα να επικρατεί της νομιμότητας. Δεν πρόκειται να  κάνουμε πίσω στην απόφασή μας να καθαρίσουμε τον Πειραιά από κάθε μορφής παρανομίας, όσο και αν κάποιοι επιστρατεύουν διάφορους τραμπούκους δήθεν αγανακτισμένους και δήθεν προοδευτικούς που καλύπτουν για χρόνια αυτό το καθεστώς. Θα τους αποκαλύψουμε και όσοι ευθύνονται ή κάλυπταν παρανομίες θα σταλούν στον εισαγγελέα μετά από μηνύσεις που θα γίνουν από την δημοτική αρχή.

Ο Πειραιάς θα σταματήσει να είναι  …λιμάνι παραβατικότητας και κάθε παρανομίας.  Οι πλαζ του Πειραιά έφυγαν από τα χέρια ανθρώπων που τις είχαν μετατρέψει σε άβατο παρανομίας και σε σκουπιδότοπο  ώστε να μην μπορεί κανείς πολίτης του Πειραιά ή επισκέπτης της πόλης να τις επισκεφθεί και να τις απολαύσει. Το καθεστώς της αυθαιρεσίας τελείωσε και χιλιάδες πολίτες απολαμβάνουν επιτέλους το αυτονόητο. Καθαρές παραλίες με δωρεάν είσοδο για όλους.

Είμαστε δυνατοί γιατί εκτός από το Νόμο και την τήρησή του έχουμε δίπλα μας την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Πειραιά. Για μας  πολιτισμός είναι η καθαριότητα, πολιτισμός είναι η νομιμότητα, πολιτισμός είναι οι πολίτες να χαίρονται δωρεάν τις παραλίες. Η δημοτική αρχή εκτός από τη στήριξη δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων και φορέων με διαφάνεια αλλά και νομιμότητα, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανάψει ξανά το φάρο του Πολιτισμού της πόλης μας αλλά και της πατρίδας μας. Αυτόν του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.»

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ


Αφήστε μια απάντηση