Συνεργασία της UNICEF με τον δήμο Κηφισιάς για εκπαιδευτικά προγράμματα σε μητέρες και παιδιά  

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF  και του Δήμου Κηφισιάς.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού δράσεις με στόχο την ανάπτυξη και την συνεργασία των δύο φορέων για την προώθηση και διάδοση αρχών της UNICEF στους δημότες και ιδιαίτερα στα παιδιά του Δήμου.

Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους πολίτες ενίσχυση των κοινωνικών παροχών και παράλληλα μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Το συγκεκριμένο Πρωτόκολλο Συνεργασίας προβλέπει μεταξύ άλλων:

  1. Την προώθηση του μητρικού θηλασμού ως τον καλύτερο τρόπο διατροφής των παιδιών κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους
  2. Την ανάπτυξη δράσεων όπως ο παιδικός εμβολιασμός
  3. Την λειτουργία υπό την αιγίδα της UNICEF και με ευθύνη του Δήμου του Σταθμού προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου, ως μονάδα προληπτικής ιατρικής.
  4. Την υλοποίηση από κοινού στοχευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η σημαντική αυτή συνεργασία με την UNICEF, την μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση που επικεντρώνεται στις ανάγκες των παιδιών, θα δώσει ώθηση στην κοινωνική πολιτική του Δήμου μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, UNICEF, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!