Συνεργασία Καπερνάρου- Αμυρά για το Δήμο Αθηναίων

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας τουμε τον Γιώργο Αμυρά προχώρησε ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σημείωσε πως ο συνδυασμός του είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με χώρους που έχουν προτάσεις για την βελτίωση της ζωής στην πρωτεύουσα ενώ προανήγγειλε την κατάρτιση κοινού προγράμματος με τον κ. Αμυρά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καπερνάρου είναι η εξής:

«Όπως είπα και πριν από λίγες ημέρες, ο συνδυασμός μας θα συνεργαστεί με όλους όσοι έχουν να κάνουν προτάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Αθήνας μας. Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκα με τον Γιώργο Αμυρά, και τον ευχαριστώ γι’ αυτό, και συζητήσαμε επί προτάσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή των Αθηναίων καλύτερη. Βρήκαμε πολλά σημεία συμφωνίας που θα αποτυπωθούν και στο πρόγραμμά μας.

 Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας ότι η ανάπτυξη της Ελλάδας ξεκινά από την Αθήνα και σε αυτή τη πορεία θα συνεργαστούμε με όλους εκείνους που έχουν καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις  για την επίτευξη του στόχου μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!