Συνεργασία Δ. Σπάρτης με την περιφέρεια Vladimir της Ρωσίας

Οι βάσεις για συνεργασία του δήμου Σπάρτης με την περιφέρεια Vladimir της Ρωσίας, τέθηκαν στη συνάντηση του δημάρχου Σπάρτης, Σταύρου Αργειτάκου, με τον αναπληρωτή υπουργό Τουρισμού της Ρωσίας, Evgeniy Pisarevskiy και τον διευθυντή του γραφείου του ΕΟΤ στη Μόσχα, Πολύκαρπο Ευσταθίου, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της 29ης έκθεσης τουρισμού «PHILOXENIA», στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση, που ήταν προγραμματισμένη κι έγινε στο περίπτερο της Ρωσίας, αποφασίστηκε πως η συνεργασία θα ξεκινήσει με αδελφοποίηση του δήμου Σπάρτης και της περιφέρειας Vladimir, σε επίπεδο εμπορικών συναλλαγών και τουρισμού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού της Ρωσίας -έχοντας εξουσιοδοτηθεί από τον περιφερειάρχη τού Vladimir- τόνισε ότι θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την γραφειοκρατική διαδικασία, για την επίσπευση της αδελφοποίησης των δύο περιοχών.

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, PHILOXENIA, VLADIMIR


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!