Συνελήφθη ο δήμαρχος Χάλκης (φωτο)

Κρατούμενος για δύο ώρες και σαρανταπέντε λεπτά στον Αστυνομικό Σταθμό Χάλκης, παρέμεινε σήμερα ο Δήμαρχος του νησιού, Μιχαήλ Πατρός, μετά από καταγγελία για παράνομη εργασία.

Ο Δήμαρχος, βλέποντας τα απορρίμματα στο νησί να συσσωρεύονται, πήρε μηχάνημα βαρέως τύπου, προκειμένου να δώσει ο ίδιος έστω μία «προσωρινή λύση», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη σχετική με την ενέργειά του ανάρτηση στο facebook.

Όμως η ενέργειά του αυτή έγινε γνωστή, με στέλεχος του Δήμου να την καταγγέλλει στην Αστυνομία – όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος αναφέρει, κάνοντας λόγο για πολιτική/αυτοδιοικητική σκοπιμότητα – με αστυνομικούς να καταφτάνουν στο σημείο των εργασιών και να τον συλλαμβάνουν.

Ο Δήμαρχος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που μετά την απολογία του, τον άφησε ελεύθερο.

Με ανάρτηση του, στο facebook, o δήμαρχος σημειώνει: «Δούλευα για τον δήμο. Δεν δούλευα τον κόσμο όπως αυτοί. Πιστεύω ότι μέχρι του τέλους του χρόνου θα έχουμε δώσει τέλος και σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ τον κύριο Εισαγγελέα  διότι έδειξε κατανόηση και περιβαλλοντική ευαισθησία. Που άλλου προστάτες δεν έδειξαν. Δεν πειράζει ο κόσμος και μάτια έχει και αυτιά και βλέπει ποιοι εργάζονται για το νησί μας. Όταν έρθει η ώρα όλοι μας θα κριθούμε και από την κοινωνία μας και από τον θεό.
Φωτογραφία του Μιχαήλ Πατρός Δήμαρχος Χάλκης.

 

 xalkis
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!