Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής – «Μπλόκο» από την αντιπολίτευση

Σήμερα, στις 11.00π.μ., θα συνεχιστεί η ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, για την εκλογή της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής. Την προσεχή Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα (11.00π.μ.) θα συγκληθεί το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, υπό την προεδρία του πρώτου σε ψήφους συμβούλου, Κωνσταντίνου Τζανακούλη, για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης μετά την εσπευσμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. το περασμένο Σάββατο που προκάλεσε τη μη συμμετοχή σε αυτό των παρατάξεων της αντιπολίτευσης  το «πράσινο» «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του Α. Κοιμήση,  η «Νέα Αυτοδιοίκηση» (ανεξάρτητοι) με επικεφαλής τον  δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη και οι δήμαρχοι της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, δεν πρόκειται να δεχθούν θέση στην 11μελη Εκτελεστική Επιτροπή, με αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα εφτά μέλη της (σ.σ. τα τέσσερα του προεδρίου εξελέγησαν το Σάββατο) να καλυφθούν από «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» (ΝΔ).

 

* Στη φωτο οι 16 της πλειοψηφίας στη συνεδρίαση του περασμένου Σαββάτου. Από αυτούς θα καλυφθούν οι υπόλοιπες εφτά θέσεις στην 11μελή Ε.Ε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Αφήστε μια απάντηση