Συνάντηση Σταύρου Αρναουτάκη με τους δημάρχους Αποκορώνου και Σφακίων

Συνάντηση για τα έργα υποδομής και ανάπτυξης των δήμων Αποκορώνου και Σφακίων είχε σήμερα στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τους δημάρχους Χαράλαμπο Κουκιανάκη και Γιάννη Ζερβό αντίστοιχα και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή.

Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης με τους Δημάρχους και τον Αντιπεριφερειάρχη συζήτησαν την πορεία ωρίμανσης των μελετών (αναπλάσεις, υδρεύσεις, αποχετεύσεις κ.α.) και ο προγραμματισμός της ένταξης για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα των δήμων που αφορούν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σχετικά με το επαρχιακό οδικό δίκτυο και τη χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης ζημιών από την πρόσφατη θεομηνία του Φεβρουαρίου στις υποδομές του οδικού δικτύου. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος με έμφαση τον ΒΟΑΚ.

Οι Δήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία για την κοινού αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες και τις περιοχές τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!