Συνάντηση Καμίνη με την πρέσβειρα του Βιετνάμ

Συνάντηση με την πρέσβειρα της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ στην Αθήνα, κυρία Tran Thi Ha Phuong, είχε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, σε εγκάρδιο κλίμα, υπογραμμίστηκαν  οι δυνατότητες ενίσχυσης των διμερών οικονομικών σχέσεων μεταξύ της Αθήνας και του Hanoi, πρωτεύουσας του κράτους της νοτιοανατολικής Ασίας και πιο συγκεκριμένα  στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και του αθλητισμού. Ο κ. Καμίνης δέχθηκε, επιπρόσθετα, την πρόσκληση του δημάρχου του Hanoi να επισκεφτεί το Βιετνάμ προκειμένου να συζητηθεί εκτενέστερα η συνεργασία μεταξύ των δύο πρωτευουσών.

Αξίζει να σημειωθεί πως συζητήθηκαν ακόμα θέματα που αφορούν τη βιετναμέζικη κοινότητα στην Αθήνα, τα μέλη της οποίας ο δήμος Αθηναίων συνδράμει στην ομαλή ενσωμάτωσή τους στην Ελλάδα.

Τέλος, στη συζήτηση συμμετείχε κι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας», δημοτικός σύμβουλος, κ. Νίκος Σοφιανός.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΑΝΑΙΩΝ, ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΒΙΕΤΝΑΜ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!