Συνάντηση Καμίνη με τη ΓΣΕΒΕΕ για τη νέα κανονιστική διάταξη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και του προεδρείου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, ο  κ. Καμίνης ενημέρωσε τον πρόεδρο και τον γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ, τους κ.κ  Γ. Καββαθά και Γ. Κουράση  αντιστοίχως, καθώς και τον εκπρόσωπο της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων), κ. Ι. Χαλδούπη, σχετικά με την πρόθεση του δήμου να καταρτίσει νέα κανονιστική διάταξη για τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ κ.α) στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία με την πραγματοποίηση και άλλων συναντήσεων, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την κανονιστική διάταξη, με στόχο την αναζήτηση λύσεων που θα ανακουφίσουν την πόλη της Αθήνας και θα είναι προς το συμφέρον των δημοτών, των επισκεπτών και των επιχειρηματιών της πρωτεύουσας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων κ. Λευτέρης Καστανάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Μπρούλιας και η αντιδήμαρχος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων, κυρία Πηνελόπη Γκούμα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση