Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης Β. Λαμπρινό - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης Β. Λαμπρινό

Συνάντηση του επικεφαλής τους Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης Β. Λαμπρινό

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης  κ. Βασίλειο Λαμπρινό  είχε ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση, Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την περιοδεία του Κινήματος στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο κ. Πατούλης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δήμαρχο Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους στόχους του Κινήματος για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στο τρόπο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης , ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη αναγνώρισης του αναπτυξιακού, αλλά και κοινωνικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κος Λαμπρινός άκουσε με ενδιαφέρον όσα του εξέθεσε ο κ. Πατούλης, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την τιμητική επίσκεψή του.

Στη διάρκεια της παραμονής στην πόλη του Ηρακλείου, ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε επίσης  το Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη και συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και για τα προβλήματα της περιοχής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!